Родни секссимволи даряват за деца в нужда

Церемонията Нощта на секссимволите, която се прави за 11-та година, ще се проведе този четвъртък в известен столичен клуб...

Родни секссимволи даряват за деца в нужда | StandartNews.com

Златка Райкова, Николета Лозанова и Мария са красавиците, които тази година ще се борят за статуетката Секссимвол на годината. Определено отминалата 2018-та бе годината на Златка и Мария, които непрестанно бяха под медийните прожектори. Николета, която нямаше толкова усилено медийно присъствие, също бе посочена от феновете си за евентуален Секссимвол на годината, защото коя класация може да мине без г-ца Лозанова.

Церемонията Нощта на секссимволите, която се прави за 11-та година, ще се проведе този четвъртък в известен столичен клуб.

"Гласуването вече е в разгара си и всички тръпнат в очакване да видят кои са новите най-секси мъже и жени на България", каза моделът Лилия Стефанова, която е съорганизатор на събитието и ще е водеща на церемонията.

В категорията за двойка са номинирани Валери Божинов и половинката му Биляна Дол, Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана, както и Боби Ръгбиста и участничката във ВИП Брадър Никита.

За титлата най-секси модел се борят така нашумелите Пенелопе, Атина Иванова и Биляна Лазарова.

Една от тях пък ще е най-секси водеща - Мартина Ганчева, Александра Кръстева и Венета Райкова.

За статуетката Секссимвол плеймейт претендират Ася Капчикова, Марешка Бардем и Маги Бадер.

Във фолк маратона участват Алекса, Елица и Нанси. За най-сексапилен мъж пък се борят  изпълнителите Арти, Жоро и Чоко.

Има сексапилни дами и сред бизнес-елита ни - Диляна Матеева, Лилиян Едуардс и Мария Диомова са в надпревара за статуетката.

Най-секси сред омъжените дами са Елеонора Манчева, Станислава Андреева и Стойка Николова. Коя ще е кралицата, обаче ще разберем в четвъртък.

По традиция церемонията отново е с благотворителен характер и ще се проведе търг с предмети на звездите в помощ на децата на отец Иван, които имат нужда от храна от първа необходимост и дърва за огрев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай