Родна красавица взима мъжа на Мария Игнатова! Коя е

Една от големите драми в нейния живот

Родна красавица взима мъжа на Мария Игнатова! Коя е | StandartNews.com

Мария Игнатова отново ще бъде на екран този септември, когато с Ненчо Балабанов ще са водещи на музикалния формат "Звездите в нас", който ще стартира по Нова телевизия, но историите от личния й живот май изглеждат много по-интересни, пише "Галерия".

В последните две години бившата възлюбена на Рачков пренареди тотално личния си живот. След раздялата с Рачков, която несъмнено Игнатова преживя много тежко, тя се влюби отново и този път май в правилния човек, а няколко месеца по-късно се омъжи за културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков. Това, което се е случвало обаче преди това, е повече от любопитно.

Разочарованията й започват още от съвсем млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това й нанася тежка травма, която Мария никога няма да забрави.

Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.

После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньора на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек, и тогава настъпва звездният й час, пише "Галерия".

Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на "Втори тото шанс". След като манекенката Вили Сечкова успява а й отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственикът на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.

С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на "Господари на ефира", където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято, пише и Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай