Ризова празнува! Отървала се е на косъм

Какво е очаквала скоро

Ризова празнува! Отървала се е на косъм | StandartNews.com

Известна водеща празнува заради неуспеха на бивш неин колега.

От bTV издават, че от известно време насам Цветанка Ризова влиза в нюзрума с песен на уста. Причината за това е не само, че е щастливо влюбена, а и че Антон Хекимян, с когото бе в лоши отношения, вече не е в медията. Арменецът я смятал за част от отбора на „свещените крави“ с дълъг стаж и многобройни познанства, в които влизали още Диана Любенова и Жени Мрачева.

Всички те не изпълнявали всяка заръка на Хекимян, за разлика от младите и неопитни Митю Маринов и Бесте Сабри. След смяната на водещите на „Тази събота и неделя“, Ризова била сигурна, че и нейният ред е близо. Журналистката обаче си отдъхнала, след като Хекимян се трансферира в ГЕРБ. Тя била и една от празнуващите неуспеха на арменеца в битката за столичен кмет.

След развода си преди десетилетие, Цветанка Ризова има до себе си друг мъж от около две години – адвокатът Красимир Недев. Нейни колеги издават, че двамата дори са сключили таен брак преди няколко месеца в тесен приятелски кръг. Те се появили за пръв път заедно на премиерата на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди 2 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Безризова
преди 5 месеца

То "много важно" за аудиторията емоционалното състояние на костовата водеща ,чак се радвала за неуспеха на колега.А смята ли че някой я гледа,омръзнала до втръсване.

Откажи
Емил
преди 5 месеца

Точно така, толкова ни е втрьснала че преминавам на друг канал за да не и гледам физиономията, и тьпите въпроси не знам как е тьрпят в БТВ.

Откажи
Кочо Питоня
преди 5 месеца

Питам се дали води активен духовен живот като Хихимората и каква е тарифата .

Откажи
Гого
преди 5 месеца

Каква тарифа?Кой е луд да дава на баба Костенурка пари?Глава на костенурка,сбръчкана шия,само корубата и липсва.....

Откажи