Разкриха новата любов на Цънцарова! Кой я издаде

Какво каза самата тя по въпроса

Разкриха новата любов на Цънцарова! Кой я издаде | StandartNews.com

Напористата водеща на bTV Мария Цънцарова  отново опитва да е център на внимание и вероятно затова интересът на зрителите към нея не изчезва.

В сряда сутрин обаче тя реши да се заяжда с колегата си Златимир Йочев буквал от първата минута на предаването им.

Той започна сутрешния блок със станалото вече традиционно и малко досадно отчитане на какъв етап от годината сме, като обяви, че това ден 101 на 2024-а.

„А колко дни остават до изборите?”, заби неочакван въпрос колежката му.

Йочев се оказа достатъчно буден и съобразителен, за да отвърне, че остават точно два месеца без един ден до вота 2 в 1.

„А от колко време сме заедно в ефир?”, продължи с въпросите не по сценарий Цънцарова. Тук вече колегата ѝ се запъна, но все пак успя да уточни, че е минала повече от половин година, откакто я получи като екранна партньорка.

„Ами хайде тогава вече да спрем да си казваме имената в началото на предаването, хората вече ни знаят кои сме”, продължи с импровизациите Цънцарова. Тя определено изглеждаше доста ядосана и изнервена, вероятно заради все по-обърканата ситуация във властта.

Едва по-късно водещата посмекчи реакциите си и причината за това бях кадрите на Ерген №1 Виктор Стоянов от сензационното му представяне в „Денсинг старс”. Той влезе в ролята на Черния лебед и се появи с пачка на сцената.

„Харесва ми с пачка!”, заяви Мария Цънцарова. Пепи Бакърджиев пък не пропусна да отбележи, че водещата даже си е сложила очилата, за да вижда по-добре мускулите на Виктор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай