Разкри омразата си. Емо Къртицата хули Кулагин

Здравенякът използва гръмки думи

Разкри омразата си. Емо Къртицата хули Кулагин | StandartNews.com

Това, което се говори в социалната мрежа Тик-Ток е, че извесният във ВИП средите ексцентричният брадър е  обеднял. В последната година той се опитва да припечелва някой лев, пише „Галерия". Според думите на Емо Каменов от някогашното риалити „Къртицата“, колоритният Кулагин не живее в чужбина както представял нещата, а си е в родния град Хасково. Там той живеел при своята баба и без работа разчитал на пенсията на жената.

„Той не е в чужбина, както се представя. Тука си е,няма два лева да се прекръсти, при баба си живее! Кой ще го вземе в чужбина този?! Аз не съм близък с него, но хората са ми го казвали, те всичко знаят“, заяви устатият Каменов в подкаста на Ники Чакалов от „Игри на волята“. Поводът Емо Къртицата да проговори за моментното положение на Кулагин е въпрос към него свързан с това дали би участвал в едно риалити шоу с него.

Бруталният речник на мускулягата определи Валентин като „миризлив и сифилистичен хомосексуалист“, а ако се случи така, че да влязат във „ВИП Брадър“ заедно, щял да го държи само в басейна. Докатао Кулагин е бил в къщата Емо Каменов е говорил с продуцентите да го пуснат за няколко дни в шоуто. Не искал и хонорара. „Не ми дадоха, защото ще влезна вътре и ще го вкарам в басейна. Не, аз нямаше да го бия, щото щяха да ме изгонят, но знам как да се гавря с него. Ще му хвърлям дрехите отвън. Ще му излея манджата върху главата. Това е провокация, не могат да ме изгонят“, категоричен е Каменов за плана си да съсипе най-големият дразнител на "ВИП Брадър".

В последно време Валентин Кулагин се е изявява и като върл поддръжник на Волен Сидеров. Двамата влязоха в „интелигентна битка“ в социалната мрежа, където устатият гримьор подкрепи лидера на. „Атака“, който е срещу отстраняването на Паметника на съветската армия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай