Разделят ли се Рачков и Анита

Нови слухове плъзнаха в мрежата

Разделят ли се Рачков и Анита | StandartNews.com

Разделят ли се Димитър Рачков и Анита Димитрова? Това се питат феновете на светската двойка, след като тръгнаха нови слухове за потенциален крах в отношенията им. Причината - сериозната възрастова разлика между актьора и плеймейтката.

Анита и Рачков са заедно вече от година и половина, но едва ли ще се задържат още дълго един до друг, защото годините и на двамата със сигурност ще предопределят скоро бъдещето им. Сексапилната блондинка обича да ходи по купони, а напоследък се заглеждала и по други, далеч по-млади мъже, а Рачков вече гони 50-те и спокойно може да й бъде баща, а не гадже, пише "Уикенд".

Близки до актьора дори твърдят, че девойката вече си имала и любовник - 25-годишен левент, с когото имала кратка връзка преди години. Неотдавна те се засекли случайно в обща компания и отново започнали да поддържат отношения. Преди няколко месеца се заговри, че силиконката е бременна от актьора, но тя побърза да опроверга тези слухове, а идеята да дундурка бебе й се струва много далечна на този етап.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай