Разделят ли се Дани и Алекс Петканови?

Популярната двойка наистина била скарана преди време

Разделят ли се Дани и Алекс Петканови? | StandartNews.com

Разделят ли се Лудият репортер Даниел Петканов и майката на детето му Александра? На този въпрос се опитват да отговорят самите те в ново клипче, публикувано в YouTube.

"Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория", пише Петканов в Инстаграм.

Затова двойката решила да запише видеото "КАРТИ ДОЛУ" в опит да бъдат максимално открити за взаимоотношения си, дори когато това е неприятно малко или повече за самите тях. "Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", пояснява Лудият репортер.

Във видеото те разкриват, че наистина са били скарани. Александра признава, че дори помислила, че това е краят на връзката им. Но дали това е така, двойката се опитва да разбере в новата си едночасова продукция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай