Радост в "На кафе"! Голяма новина за човек на Гала

Кой стана татко за втори път

Радост в "На кафе"! Голяма новина за човек на Гала | StandartNews.com

Писателят и панелист в предаването "На кафе" Георги Блажев зарадва приятелите и последователите си в социалните мрежи с новината, че е станал баща за втори път.

Вчера половинката му - актрисата Ива Папазова, е родила момиченце, което двойката е кръстила София.

"София Блажева, освобождавам четиристаен апартамент с гледка към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И понеже се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това - зодия Везни си. Ива Папазова, ти си много по-смела, силна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, глезя и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си купувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата любов и тревога в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна", написа снощи Жоро, като не пропусна да сподели в мрежата и снимки на щастливата си половинка.

Днес, в компанията на колегите си от "На кафе", Блажев даде още малко подробности за раждането на София, като трудно сдържаше сълзите и емоциите си от факта, че вече е баща за втори път.

"Ива беше ужасно смела, борбена, до последната минута. Аз бях зад паравана, хлипах, хълцах. В един момент Ива каза, че й е станало мъчно, помоли ме да изляза. В отлично здраве са и двете принцеси", сподели Жоро Блажев.

Това е второ дете за писателя, който вече има син от предишната си половинка, пише "Дир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай