Рачков седна в стола на Ники Кънчев

Двамата водещи спретнаха пародия на "Стани богат"

Рачков седна в стола на Ники Кънчев | StandartNews.com

Димитър Рачков изненада Ники Кънчев, който бе гост в новото издание на "Забраненото шоу", с пародия на емблематичното "Стани богат". Този път самият Кънчев се озова в горещия стол, а Рачков беше този, който задава въпросите. В "Стани софиянец" бургазлията се превъплъти в образа на Ники Пънчев и подложи тв водещия на истинско предизвикателство със забавни въпроси и весели истории.

В поредното издание на шоуто на Рачков темата бе именно "София срещу провинция". Плеяда от звездни гости отново изгряха на сцената на предаването, а водещият успя да изненада всеки от тях. Феновете се насладиха на няколко великолепни музикални изпълнения. В същинска рап битка влязоха двама любими изпълнители – Бат Венци и 100 Кила. Представител на столицата бе Бат Венци, а 100 Кила веднага отговори, защитавайки варненската чест с рими.

Васил Найденов зарадва публиката и зрителите с брилянтни изпълнения на две от най-любимите български песни – „Синева“ и „На случайна гара“, акомпаниран от китариста Стоян Бозов. Шоуто отново изненада с нетипична музикална формация – Дара, Фънки, Геро, Рафи, Милица Божилова, Стенли и Веселин Маринов закриха предаването с миксирано изпълнение на едни от най-емблематичните български песни за градове. Стенли изнесе изключително емоционално изпълнение на „Любовта, без която не можем“ почете паметта на основателя на група „Тангра“ Косьо Марков, който ни напусна през изминалата седмица.

Рачков посрещна на сцената и Соломон Паси, а изненадата беше образно пътешествие из столицата с емблематичния трабант на българския политик. По време на пътуването той разказа нечувани и интересни истории за култови сгради в столицата, както и за забавни моменти от кариерата и миналото си.

Палавите баби от село Горно Драглище донесоха в студиото настроение от Югозападна България и научиха водещия на няколко нови думи. А носителите на наградата Икар куклени актьори от представлението „Avenue Q” отбелязаха на сцената на Рачков Световния ден на кукления тетър.

В следващия епизод на "Забрненото шоу" темата ще бъде „За и против силикона“, а гости ще бъдат Тита, Галена, Милко Калайджиев, Стефан Вълдобрев, Мая Бежанска и „Обичайните заподозрени“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай