Рачков разби Цитиридис

За по-малко от два месеца шоуто на бургазлията задмина предаването на гърка по популярност

Рачков разби Цитиридис | StandartNews.com

Ветеранът Димитър Рачков за пореден път показа, че е номер едно на малкия екран. За по-малко от два месеца и само със седем епизода, "Забраненото шоу" задмина по популярност шоуто на Николаос Цитиридис.

Във Фейсбук бургазлията вече е събрал почти 70 хиляди харесвания на страницата на предаването си. Нико, който вече над година се изявява като водещ, още не е събрал дори 60 хиляди. Рачков скоро ще задмине Цитиридис и в Инстаграм, където има 31.5 хиляди последователи, което е само с няколкостотин души по-малко от гърка.

След противоречивия старт на "Забраненото шоу" през март, бившият господар на ефира, като че ли възвърна формата си през април. Първите няколко епизода бяха оплюти и Рачков си навлече гнева на зрители, на спортни фенове и на някои знаменитости. Но именно с предаването, което беше изцяло посветено на спорта, Димитър възобнови интереса на аудиторията и подобри качеството на шоуто си. Феновете останаха доволни и от излъчванията след това, като повечето категорично заявиха, че продукцията започва да става все по-силна.

Цитиридис всячески се опитва да разнообрази шоуто си и наскоро дори започна нова рубрика. Продължават да се въртят слухове обаче, че от bTV не били доволни от рейтингите на гърка и че след летния сезон той ще бъде свален от екран. Една от теориите гласи, че шоуто може и да продължи, но без Нико. Говори се, че от телевизията обмислят да сложат Сашо Кадиев за водещ. Предвид графика на сина на Катето Евро обаче, това звучи малко вероятно. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай