Сряда,

Рачков и Маринов стигнаха до бой! Кой ги разтърва

От: Редактор -
15571
Рачков и Маринов стигнаха до бой! Кой ги разтърва
A
A
A

Шоуто "Като две капки вода" прикова вниманието този сезон, но не толкова с нивото на изпълненията, което никак не е ниско, а с махленската разпра между Димитър Рачков и Веселин Маринов.

Разпрата продължи и този епизод, като за капак се намеси и Сашо Диков.

Двамата закъсняха с цели 45 минути за появата си.

Зрителите се чудиха защо ги няма водещия и единия член на журито.

Очакванията бяха, че Рачков ще напада Маринов, за да си отмъсти за обидата, която му нанесе певеца, наричайки го "Мръсна уста".

"Двамата не искат да излизат от съблекалнята, докато не се изяснят нещата", каза Диков и нахлу в гримьорната, където стояха Маринов и Рачков, цитира Блиц. 

Рачков заплашително подскачаше към по-едрия си опонент."Ако кажа, кои са тия 4-5 жени, заради които сме баджанаци, целият формат "Ергенът" трябва да свърши", заплаши Рачков, като без да иска наля вода в мелницата на конкуренциято от БТВ.

"Виж, и двамата се потим, само че аз не продавам потта си на феновете за лекарство", каза Рачков и добави: "в аптеката, като вляза "Веско Маринов против тръни".

Тук вече Веселин Маринов не издържа, защото темата с потта явно му е болна и си призна истината."Магърдич ме накара да кажа на Рачков мръсник".

Рачков пък призна, че Джуди го е насъскал.

Изобщо стана ясно, че всичко е сценарий, за да се вдигне рейтинга."Те не се понасят. Тая фирма се крепи на мене, на Геро и на счетоводителя", добави Рачков и каза на певеца, че му подава ръка. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com