Психоложката призна за романса със Слави

Лилия Стефанова в момента няма ангажименти към телевизията на Трифонов

Психоложката призна за романса със Слави | StandartNews.com

Психоложката Лилия Стефанова, която работи в телевизията на Дългия "7/8", категорично отрече спекулациите, че е любовница на Трифонов. Според слуховете двамата със Слави често вечеряли заедно в дискретен скъп ресторант в столичния квартал „Изток“. Лилия дори била посещавала дома на работодателя си в полите на Витоша.

Стефанова не пожела да коментира темата, но заяви, че има сериозен мъж до себе си, който не е Слави Трифонов. В момента секси психоложката няма ангажименти към телевизията, тъй като е в лятна ваканция. „Отношенията ни със Слави са само приятелски“, заяви Стефанова пред „България днес“.

Лилия нашумя първо като футболна психоложка, а от услугите й се възползва дори Националния отбор. Тя признава, че отново ще влезе в съблекалнята на Локомотив (Пд). От тази седмица русокосата красавица ще има за цел да мотивира спортистите за предстоящите международни битки в турнира Лига Европа, след като временно бе прекратила работа с тях. Тя и колежката и Кети Вандова бяха с основен принос за спечелване на купата през миналата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай