Първият банкер във „Фермата“ будува 100 часа

Борислав Гостев нарича себе си „костюмар и работохолик“

Първият банкер във „Фермата“ будува 100 часа | StandartNews.com

Борислав Гостев, който отпадна от "Фермата", определя участието си в риалитито на Иван и Андрей като "страхотно изживяване". Първите 100 часа в предаването обаче той не успява да заспи. "Беше комбинация от фактори - бях напуснал мекия си удобен матрак, нова емоция, падаха температурите, беше доста предизвикателно. Не на последно място - хъркането на Цоньо,  този прекрасен исполин. Въпреки тапите за уши не успявах да заспя."

Борислав определя себе си като "костюмар и работохолик", но избира да замени психическата умора с физическа и да опита какво е да си участник на "Фермата". Пред Петя Дикова в "Тази неделя" споделя, че определено е успял да направи тази промяна. Чест, достойнство, кавалерство, борба за справедливост и отстояване на истината за него не са архаични понятия, а ценности, които са винаги на мода.  "Много богати и успели хора не споделят тези ценности. А хора със скромни възможности ги имат като заложени", твърди Борислав.

Извън "Фермата" той работи между 10-12 часа, играе волейбол, футбол и баскетбол. Но стига до бърнаут, преди да влезете в риалитито. "Мениджърите в голяма степен работят много повече от хората, които са по-надолу от тях в йерархията. Аз бих могъл да работя и по-малко от това, но не бих бил толкова успешен и добър", коментира той.

Борислав Гостев е на 41 години от Пазарджик, но работи във финансовия сектор в София. Той е първият банкер във "Фермата". Роден е в семейството на учителка по физкултура и заварчик. Докато следва в УНСС, печели парите си като барман, продавач на пица, в школа по танци и като статист във филми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай