Петък,

След първите скандали в Ергенът: коя дама се засрами

От: Агенция Стандарт -
3692
След първите скандали в Ергенът: коя дама се засрами
A
A
A

Паолина Бърдарова и Теодора Илиева са първите дами, напуснали романтичното риалити "Ергенът". В "Тази събота и неделя" те споделиха емоциите си от участието в предаването и как продължава животът им след него.

„За мен участието беше много кратко, което има и позитиви, защото нямаше време да се скарам с някого“ – сподели Паолина, която напусна още първата вечер. Тя е преводач от немски език, но в момента не работи и се занимава с лични неща.

„Съжалявам, че не успях да опозная Евгени. Щяхме да имаме теми на разговор. Нямаше да си мълчим“ – убедена е тя.

Теодора призна, че има добри и лоши черти, като Евгени не е успял да види добрите.

„Аз съм директен човек, казвам каквото мисля. Малко се срамувам от начина, по който съм представена. Не съм лош човек“ – поясни тя.

Според нея до конфликт с Мони се е стигнало, защото и двете са с по-силни характери.

На въпроса защо е реагирала със смях, когато Милица призна, че е била жертва на домашно насилие, както и за насмешките относно външния вид на Пам, Теодора отговори „Не е било с лоши чувства“.

Двете дами говориха и за корекциите по телата си.

„В 21-и век тези неща са нормални. Променила съм само устните и усмивката, това не е голяма корекция“ – коментира Теодора, която е втора година студентка по право.

„В "Ергенът" половината момичета имат корекции. Ако някой се чувства по-добре с корекции, нека ги прави. Не мисля, че съм прекалила в тази насока“ – призна Паолина.

Двете споделиха, че идеалният мъж е успял в живота. Той трябва да е добър човек и да буди възхищение.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com