Първи любовни трепети във "Фермата"

Флиртът се разгаря с пълна сила

Първи любовни трепети във "Фермата" | StandartNews.com

По всичко личи, че този сезон на "Фермата" няма да мине без любовни трепети, тъй като двама от участниците в състезанието - Петър и Моника, вече не крият привличането си един към друг.

Флиртът между 42-годишния актьор Петър Петров и 28-годишната Моника Пепеланова, която работи като софтуерен инженер, се разгаря с пълна сила и нищо чудно до края на участието си във формата, двамата официално да станат двойка.

Всичко започна с приятен разговор край басейна, където двамата лежаха един до друг на шезлонгите си. В един момент, докато Петър споделяше какъв е бил животът преди, той деликатно започна да гали крака на Моника. Красивата брюнетка, не само че видимо нямаше нищо против докосването му, но тя от своя страна също започна да милва протегнатата му ръка.

"Ако трябва да оценя от 1 до 10 какво е чувството да галя крака и ръката на Моника на Райския басейн, отговорът е 11", откровено заяви Петър пред екипа на продукцията, предаде "Дир".

Самата тя обаче, въпреки че не крие привличането си към актьора, все още трудно коментира емоциите си към него. От една страна, защото изпитва срам, и от друга, защото не иска да направи грешка, която да стане достояние на зрителите и после да бъде "осъдена".

Двамата прекараха и част от вечерта насаме, в разговори. Моника сподели пред съквартирантката си, че се притеснява от случващото се, макар че е попитала Петър дали е обвързан навън и е била уверена от него, че е свободен.

Моника обясни и че едно от нещата, които сестра й Ралица й е казала преди да влезе във "Фермата", било, да не се влюбва. И макар че все още не изпитва чак толкова силни чувства към Петър, тя определено го харесва и видимо ще наруши заръката на сестра си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай