Първата ни дама заряза фризьора си

Деси не била поканена и на партито му

Първата ни дама заряза фризьора си | StandartNews.com

От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона на Николов в "Лозенец"

 

Любен Николов, който се прочу като коафьора на Десислава Радева, вече не обгрижва косите на първата дама, пише HotArena.

Това шушукали под сурдинка гостите на партито, с което фризьорът отбеляза втората година на линията си с козметика за коса.

С неприкрито любопитство присъстващите до последно се надявали колите на НСО да "доставят" на събитието и съпругата на Румен Радев, но най-известната клиентка на Николов така и не се появила, писа „Ретро“.

Най-вероятно Радева изобщо не е получила покана за партито, тъй като от известно време не ползва услугите на коафьора, мълви се усилено сред клиентелата му. 

От няколко месеца Генерал Деси не е стъпвала в салона на Николов в "Лозенец". Това, естествено, направило впечатление на звездните дами, които редовно се разкрасяват при Любен. Още повече че след като се разбра на кого дължи честата смяна в цветовете и фризурите на косата си, Радева можеше да бъде засечена всяка седмица в салона. 

Въпреки опитите на някои по-любопитни клиентки да подочуят какво е разтурило калимерата между Любен и Генерал Деси, самият той ловко избягвал подмятанията и въпросите по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай