Първата дама вади кирливи ризи на Байдън

Ето как спори президентската двойка

Първата дама вади кирливи ризи на Байдън | StandartNews.com

Американската първа дама Джил Байдън разкри в интервю пред сп. "Хърпърс Базар", че със съпруга й не спорят пред чужди хора и вместо това си пишат съобщения, предаде Асошиейтед прес.

Тези кавги първата двойка нарича fexting - измислена от тях дума, съчетаваща кавга (fighting) и изпращам съобщение (texting).

Разводът с първия й съпруг научил Джил Байдън да бъде независима и тя предала този урок на дъщеря си и внучките си.

Когато Джо Байдън става вицепрезидент, двамата се споразумяват да решават споровете си с текстови съобщения, за да не се карат пред охраната. Тогава измислят и думата фекстинг.

Джил Байдън е на корицата на броя на "Харпърс базар" за юни и юли". От списанието уточниха, че за първи път в 155-годишната му история отделят толкова много място на американска първа дама, предава "Дир.

Джил Байдън е на 18 години, когато се омъжва за първи път. След няколко години обаче се развежда. Преживява раздялата много тежко, защото идеализира брака на родителите си и мисли, че и нейният ще е толкова траен. Завършва колеж и става учителка. Признава, че споразумението за издръжка след развода за нея е унизително и се зарича повече да не попада в такова положение. Затова учи дъщеря си Ашли да бъде независима.

С тогавашния сенатор Джо Байдън се запознава през 1975 г. Брак сключват две години по-късно. Тя продължава да преподава и става първата съпруга на президент, която работи срещу заплата извън Белия дом.

Внучката й Наоми вече е сгодена и планира сватбата й да е в Белия дом през ноември. Друга нейна внучка ще бъде на стаж през лятото във Вашингтон и иска да живее с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай