Първа снимка на влюбените отново Дженифър Лопес и Бен Афлек

Пусна я приятелката им Лия Ремини

Първа снимка на влюбените отново Дженифър Лопес и Бен Афлек | StandartNews.com

Първа снимка на преживяващите нов любовен романс Дженифър Лопес и Бен Афлек нагорещи мрежата. Досега възобновената им връзка на 51-годишната Дженифър и 48-годишния Бен можеше да се проследи главно благодарение на папарашки снимки и информация от вътрешни лица. Звездите не крият факта, че отново са заедно, но не бързат да публикуват сладки романтични снимки в социалните си мрежи. А в съвременния свят съвместният дебют в Instagram е от голямо значение, дъй като много хора не приемат дадено събитие сериозно, докато то не бъде потвърдено в Instagram.

Тази стъпка от самите звезди все още ще трябва да изчака, но те изглежда са готови да се появят като двойка в Instagram-а на други хора.

Дженифър Лопес и Бен АфлекИ така, снощи в Instagram-а на актрисата Лия Ремини се появи снимка на Афлек и Лопес. Тя сподели кратко видео и снимки от рождения й ден през юни. В един от кадрите Лия позира с Дженифър и Бен, които нежно я прегръщат.

Лопес и Афлек имаха страстна връзка 2002 до 2004 г. и дори бяха сгодени, но се разделиха. Дженифър се събра отново с Бен по-рано тази година, след като се раздели с годеника си Алекс Родригес. Запознати настояват, че връзката между певицата и актьора е много сериозна и те вече търсят къща в Лос Анджелис, където да могат да живеят заедно. В скорошно интервю Джей Ло призна, че сега преживява най-добрия период от живота си, но не уточни дали това се дължи именно на любовта с Бен Афлек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай