Пророкът на века предупреди! Не излизайте на 17 юли 2023 г.

Всичко се променя, каза афганистанският математик Седик Афган

Пророкът на века предупреди! Не излизайте на 17 юли 2023 г. | StandartNews.com

17 юли 2023 г. е съдбовна дата. Предупреждението е на пророка на века - афганистанския математик Седик Афган, който предрече разпада на СССР и пандемията от коранавирус. Заради точните предсказания често го наричат Нострадамус на 21 век и наследникът на Ванга.

Седик Афган каза, че скоро ще дойде нова катастрофа с глобални последици. По време на интервю той предупреди за възможна провокация или смъртоносна атака от недружелюбни държави, пише БЛИЦ.

Умножаваме 17 по 17 и умножаваме по 7, излиза 2023. След това делим на 17 и умножаваме по 2, получаваме 238. Отново атомно изнудване! Това е уран. 17 юли определено ще влезе в топ новините, пророкува Седик Афган.

Този пророк, който призова света да си остане у дома в посочения ден, уточни, че неговите предсказания не са свързани с ядрена война. Вместо това той намекна за възможен нов акт на агресия или фалшиви събития, които могат да засегнат цялата планета. Той твърди, че 17 юли 2023 г. ще бъде неразделна част от основните новини.

Въпреки страховете и безпокойството, породени от тези прогнози, много експерти препоръчват да останете спокойни и да оценявате информацията със здрав разум. Съмнение буди и самият метод на пророка математик, който използва числа, за да изведе своите прогнози.

Седик Афган също сподели своите мисли за бъдещето и повратната точка през 2025 г. Според него именно през тази година светът ще се изправи пред събития, които коренно ще променят хода на историята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай