Пророчество, което смразява кръвта. Близък апокалипсис

Тайни ръкописи вещаят две ядрени войни

Пророчество, което смразява кръвта. Близък апокалипсис | StandartNews.com

Пророчество, което смразява кръвта, изскочи от ръкописа от манастира Кутлумуш. Там вече е предсказана както Първата световна война, така и Втората. Според ръкописа, в близко бъдеще Англия ще загуби всичките си колонии и ще се “свие” до собствения си размер. Сега тя все още притежава Фолклендските острови, съобщава "Труд".

Следва войната на православните с агаряните (турците) и според пророчеството, следва победа на православните, след което кратък период на повсеместно объркване и отчаяние по цялата земя. Тогава ще възникне нов съюз на страни срещу Русия и ще започне нова война - “тридневно взаимно изтребление”. Очевидно това ще бъде втората фаза на ядрена война.

След това ще се случат поредица от събития, които могат да бъдат обяснени само с Божията намеса. Войната ще спре и католиците ще приемат православието. Православната вяра ще се разпространи не само на Запад, но и на Изток.

Мъките на хората ще свършат през “петдесет и петата година”. Ръкописът също така говори за свалянето на папата и появата на универсален европейски патриарх. Тук обаче не става ясно дали това наистина ще е предстоятелят на Православната църква или протеже на Антихриста.

В манастира Кутлумуш е открит ръкопис предричащ ядрен апокалипсис.

Схватка между Русия и САЩ

Други старейшини предсказват различно развитие на събитията. Например, има версия, че ядрена война няма да бъде между Русия и Запада, а между Русия и Китай - китайците ще нахлуят в руските територии и ще стигнат до Урал, преди руското ръководство да се осмели да използва ядрено оръжие. Китайците ще отстъпят, а Русия ще трябва да “възстанови земите в Сибир”.

В края на 20 век американският протестантски пастор Бринкли е сигурен, че това, което очаква Русия, е това, което очаква целият свят. Той говори за предстоящата ядрена война и посочва, че в резултат на нея върху Украйна ще паднат осем бомби. До Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Херсон, Донецк, Луганск и Запорожие.

Освен това, ракетите към Днепропетровск и Луганск ще бъдат свалени и ще паднат на север от градовете. В същото време пасторът споменава, че Киев вече няма да бъде столица на Украйна, а Лвов ще стане главен град. Пророкът е убеден, че бомбите ще дойдат от Запад.

Преди да започне ядрена война, САЩ ще окупират петролните полета на саудитците, но скоро ще бъдат отблъснати. Ню Йорк ще бъде унищожен от терористи - ядрена ракета ще бъде изстреляна от кораб, но предградията ще оцелеят. Това обаче все още не е ядрена война.

Преди това ще има опустошителна война в Африка, където Северът ще се бие с Юга и само западните държави ще оцелеят. В Европа левите радикали ще дойдат на власт; ще избухне гражданска война в Англия, Франция, Германия. Чешката република и Словакия ще останат стабилни. Точно преди началото на ядрения конфликт, САЩ ще изтеглят контингента си от Европа.

Австрийският прорицател Готфрид фон Верденберг предсказва през 1994 г., че “звезда” ще се приближи до Земята преди Третата световна война. Появата й ще предизвика огнен метеорен дъжд и пожари ще залеят планетата.

Гадателят уточнява, че това ще се случи в “красив летен ден”, в небето над Австрия няма да има и облак. В десет часа сутринта слънцето ще избледнее, мъгла ще покрие земята, небето ще почернее, но звездите няма да се виждат. Тогава огнен дъжд ще завали на земята от запад и от север. Ще бъде тихо, но на всеки 50-100 метра на земята ще падат метеорити, които ще предизвикват пожари.

Битка сред ледовете

“За първи път над Адриатика ще бъдат използвани ядрени оръжия. Това ще причини множество цунамита. Северно море ще се превърне в още един театър на ядрена война - съседните страни ще попаднат под ракетни атаки. Великобритания, Белгия, Холандия, Германия и Дания ще пострадат от цунами с височина 90 метра. Чехия ще бъде унищожена, а на мястото на Прага ще има само разтопена скала”, казва още австрийският пророк.

Разбира се, западните гадатели смятат Русия за виновник за бедите и пророкуват загуба и гибел за нея. Православните старци твърдят друго. Например починалият през 2002 г. в Донецка област схимандрит Зосима Сокур, станал известен с делата си, предсказва, че “ударът” ще започне от Киев и ще обхване цялата руска земя. Но Русия ще “устои” и ще има голяма благодат в страната и силите на ада няма да победят Руската православна църква. Според неговото пророчество, Русия ще се отърси от коварния елит и ще намери цар, с когото ще преодолее всички изпитания.

Преди тези ужасни събития ще има още войни: САЩ и Израел ще се противопоставят на Иран, на чиято страна ще застане Москва. Американските бази в Закавказието ще бъдат ликвидирани. Може да има конфликти между Русия и Финландия и Швеция, но наказанието на тези страни ще бъде по-скоро икономическо, отколкото военно.

Всичко това означава ли, че сме на прага на ядрен конфликт? Може би. Свети Козма обаче споменава в своите пророчества, че краят на войната ще “съвпадне с два Великдена”, тоест католическият и православният. Най-вероятно това могат да бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай