Неделя,

Прочут астролог: Април е съдбоносен. Тайното става явно

От: стандарт -
31929
Прочут астролог: Април е съдбоносен. Тайното става явно
A
A
A

Един от най-известните руски астролози - Александър Зараев, предупреди, че през април ни чакат колосални промени.

Много вероятно е през април редица политически лидери да започнат да губят доверие. Месецът ще бъде запомнен и с много нови политици, които ще излязат от сянката и ще заемат предните места, смята Александър Зараев.

Той прогнозира, че в средата на месеца в света отново ще се появи сеизмична активност. Според него природните катаклизми тепърва започват.

През април има два важни периода:

От 1 до април 13 април, според астрологът, нещата са благоприятни и могат да се решават проблемите, тъй като биосферата на Земята навлиза в изключително положителна зона.

Но от 14-ти до 20-ти може да има скок на неочаквани конфликти, неконтролирана агресия, социални вълнения, стачки и увеличаване на броя на пътнотранспортните произшествия.

Със затъмнението на 20 април ще стартира период, който ще продължи дълго време. Тогава всичко тайно ще започне да става очевидно.

На 21-ви започва ретроградния Меркурий или вятърът на промяната. Той обаче ще работи със знак плюс, което означава всеки да хвърли енергийните си окови и да продължи смело напред, препоръчва астрологът.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com