Приятел на Джордж Майкъл се изповяда. От какво е умрял певецът?

Първият гей партньор на певеца умира на 33-годишна възраст през 1993 г. от СПИН

Приятел на Джордж Майкъл се изповяда. От какво е умрял певецът? | StandartNews.com

Преди пет години музикалният свят загуби легендата Джордж Майкъл. По повод петата годишнина от кончината на певеца дългогодишният му приятел Андрос Георгиу разкри тайни от личния живот на звездата, пише БГНЕС.

Андрос, много близък приятел на певеца още от детските години, искрено вярва, че ако Майкъл, известен с хомосексуалните си наклонности, е бил по-внимателен във връзките си, е щял да живее повече.

Първият гей партньор на певеца - Анселмо Фелепа, умира на 33-годишна възраст през 1993 г. от СПИН. Само година след началото на връзката си с Майкъл, Фелепа - дизайнер на рокли, се влошава от СПИН и умира в ръцете на певеца.

„След Анселмо Джордж не намери истинска любов, правеше много секс и се срещаше с много хора, но така и не намери това, което имаше с Анселмо. Видях колко са щастливи. Мисля, че смъртта на Анселмо го съкруши и той вече не беше същия", казва Георгиу.

Въпреки че Анселмо е бил заразен със СПИН, сексът и купоните никога не спирали, дори и със странични и случайни партньори по нощните клубове в Ню Йорк. "Стотици мъже модели чакаха да се докоснат до Джордж Майкъл, а той се възползваше от това", разказва дългогодишният приятел.

Джордж Майкъл беше намерен мъртъв в дома си в Горинг-он-Темз, Оксън. Певецът почина на 53 години, като официално причината за смъртта му не бе съобщена веднага. След смъртта му властите обявиха, че певецът е починал от естествена смърт, въпреки че дълго време се спекулираше, че той се е самоубил.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай