Принц Хари страда за дома

Непрекъснато чати с приятелите си вкъщи, твърди анонимен източник

Принц Хари страда за дома | StandartNews.com

Принц Хари страда за дома и приятелите на Острова много му липсват, предадоха от „The Sun“, позовавайки се на анонимни източници.

Откакто херцозите на Съсекс се премесетиха в Канада, принцът не е спирал да чати с близките си и се е старал да не изгуби връзка с тях, независимо местоположението си. Последно се твърдеше, че Хари е пренебрегнал някои от приятелите си, но изглежда, че не е така.

„Това, че е от другата страна на света, няма да му попречи да общува с аверите си. Той продъжлава да се вълнувв от битието на дългогодишните си другари и да си пише с тях в чата, който от десетилетия ползват. Знае, че сега е много важно да не загубят комуникация. Непрекъснато си пращат забавни снимки и видеа и се стараят да общуват нормално“, заяви източник.

След кралската сватба таблоидите разпространиха слухове, че Хари е загърбил някои от най-близките си, включително тези, които познава от дете. Британската преса предаде през 2019-а, че херцозите на Съсекс са заменили обкръжението си с холивудския хайлайф като Джордж и Амал Клуни, Опра Уинфри и семейство Бекъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай