Принц Хари избра странен костюм за благотворителна организация

Ето в какво участва благородникът

Принц Хари избра странен костюм за благотворителна организация | StandartNews.com

Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за опечалени деца на военни. Той вдигна маската си, за да разкрие истинската си самоличност в края на специално записано видео съобщение за младежи в Scotty's Little Soldiers, пише BBC News.

Благотворителната организация, базирана в Кингс Лин, Норфолк,подкрепя опечалените деца и младежи от британските военни сили.

Принц Хари казва: "Коледа е време, когато любимите ни хора ни липсват наистина, наистина много и това е нормално."

Херцогът, който беше на 12 години, когато майка му Даяна, принцесата на Уелс, почина през 1997 г., продължи: „Но в същото време е възможно да се чувстваме виновни, че се забавляваме без нашите родители. Но аз съм тук, за да ви уверя, че родителите ни винаги искат да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте виновни. Имате право да си прекарате най-доброто време, особено с тази общност на Scotty's Little Soldiers. Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа.“

Видео съобщението беше пуснато на членовете на Scotty's Little Soldiers на годишното им коледно парти, където темата беше герои и злодеи, пише vesti.bg.

През 2019 г. Хари се облече като Дядо Коледа, за да предаде видео послание на децата на благотворителната организация, която беше създадена от Ники Скот през 2010 г. след смъртта на нейния съпруг, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

Harry dressed as Spider-Man

Благотворителната организация беше избрана да се възползва от дарения от сватбата на Хари и Меган през 2018 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай