Четвъртък,

Предложение за повече пари - ето за коя зодия

От: Стандарт -
2575
Предложение за повече пари - ето за коя зодия
A
A
A

ОВЕН

Спокоен ден, почти без неочаквани събития. Имате възможност да отдъхнете и възстановите силите си, както и да прекарате времето си в добра компания. Вечерта ще ви зарадва с приятни срещи. Може да се помирите с хора, с които сте в конфликт или да възстановите стари връзки.

ТЕЛЕЦ

Днес спокойно може да говорите това, което мислите. Не трябва да имате съмнение, че околните ще ви разбират правилно и ще ви подкрепят. Обстоятелствата са благоприятни да се върнете към стари проекти. Възможни са неочаквани пътувания, които ще ви бъдат интересни, но ще объркат плановете ви.

БЛИЗНАЦИ

Тревожите се за дреболии и се безпокоите за неща, на които не може да повлияете. Постарайте се да се настроите позитивно и да намерите поводи за радости. Вечерта е подходяща за семейни мероприятия и общуване с роднини. Ще се наложи да помогнете на някой, оказал се в трудна ситуация.

РАК

Днес много срещи ще преминат добре. Може да положите начало на сътрудничество, което да открие пред вас нови професионални хоризонти. Ще успеете да неутрализирате недоброжелателите и да постигнете надмощие над стари съперници. Очаквайте приятни събития в семейството.

ЛЪВ

Отлично време за делови преговори и среща с потенциални съюзници и партньори. Ако имате нужда от помощ, вероятно ще я получите. Приятели са готови да ви подкрепят и   винаги ще намерят нужните думи, за да ви успокоят. Денят е благоприятен и за придобиване на нови умения.

ДЕВА

Денят ще е добър. Звездите са на ваша страна, но не бива да взимате решения в движение и да разчитате на късмета. Постарайте се да обмислите всяка своя крачка и да избягвате неоправдания риск. Вечерта е време за общуване. Ще прекарате отлично времето си, в компанията на неочаквани гости.

ВЕЗНИ

Успешен ден. Днес много неща се случват както трябва. Даже в някои случаи, няма да нужно усилие от ваша страна. Неща, които сте научили преди време, днес ще са ви много полезни. Благодарение на знанията и уменията си бързо ще достигнете поставените цели, при това без чужда помощ.

СКОРПИОН

Интересен ден, пълен с приятни събития. Отлично ще се справяте с всичко, с което се захванете и ще намерите отговори на някои важни въпроси. Очаквайте добри новини за някой от семейството. Това е подходящо време за общуване с близки и приятели. Ще решите доста спорни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Днес запазвате спокойствието и самообладанието си, каквото и да ви коства това. Така ще избегнете неприятностите и по-лесно ще решите професионалните и личните си проблеми. Добри новини ще направят вечерта ви приятна. Някои от вас ще получат информация, която околните се стараят да скрият.

КОЗИРОГ

Наситен и интересен ден. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и това ще ви харесва. Някои от вас могат да намерят отговори на въпроси, които в последно време са ги тревожили. Ще имате добри идеи относно работата или бизнеса. Не е изключено предложение за увеличаване на доходите ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес отлично ще се разбирате с околните, а с непознати бързо ще намирате общ език. Лесно ще намирате подкрепа, ако ви е нужна. Запознанства ще сложат началото на приятелски или романтични отношения. Интуицията ви точно ще ви подсказва как да се държите, какво да говорите и правите.

РИБИ

Напрегнат ден, но вие ще се справите добре. Не винаги ще разпределяте правилно приоритетите си и ще си губите времето с маловажни неща, затова някои задачи ще трябва да ги отложите. Ще се радвате на неочаквани визити и не планирани срещи, които ще ви оттърсят от напрежението.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички