Преди старта на "Ергенът" 3 показаха първа бляскава участничка

Повече информация за нея

Преди старта на "Ергенът" 3 показаха първа бляскава участничка | StandartNews.com

Близо две седмици преди началото на новия сезон на "Ергенът" първата участничка бе разконспирирана в официалните профили на предаването в социалните мрежи.

Без изненада това е Маги Томова, варненка, самотна майка на едно дете. Томова преди 18 години печели титлата "Мис Варна", но продължава да се грижи за себе си със спорт, предимно морски. Тя обаче е и фен на тениса и Гришо. Маги е първа дружка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна.

"Аз съм човек, който не вярва в любовта от пръв поглед, но Алек промени това. Просто няма такъв мъж. Ужасно съм влюбена. Начинът, по който ме докосваше, начинът, по който ме целуваше", реди блондито в рекламата на предаването.

Обявявяването на Томова не е изненада, понеже името й изтече още преди месец като сигурна участначка и една от претендентките за сърцето на бизнесмена Алек Младенов. По-интересното е, че тя бе разконспирирана точно на рождения ден на своя Ерген преди три дни. "Днес рожден ден празнува новият ерген на България – @alek_mladenov! Пожелаваме му здраве и много незабравими емоции в най-вълнуващото романтично приключение", честитиха на Младенов създателите на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
ivory
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи