Пребиха известната преводачка Оля Ал-Ахмед

Пребиха известната преводачка Оля Ал-Ахмед | StandartNews.com

Пловдив. Известната преводачка от руски, арабски и английски език Оля Ал-Ахмед бе пребита в събота вечерта. Драмата се разиграла в къщата-музей на майка й - поетесата Ваня Петкова, в пловдивското село Езерово. Ал-Ахмед е с увредена ретина и роговица от жестокия побой.

Прибрала се е в София с линейка на Бърза помощ и ще влезе в болница, тъй като има опасност за зрението й. "Причината за всичко е, че искат да ме изгонят от селото и да вземат къщата на майка ми", обясни пред "Стандарт" преводачката. Тя разказа, че вечерта в събота, докато работела на лаптопа си в градината, била нападната от 23-годишния Ангел Ангелов - Анчо. "Още на 13 август, докато се разхождах в Южния парк с един приятел, получих мистериозен SMS. В него пишеше, че пастрокът ми Рамадан Сюлейман, последният мъж, с когото живя майка ми, прави оргии в къщата, включително и с непълнолетни", разказа Ал-Ахмед.

Тя успяла да разбере, че SMS-ът е изпратен от майката на въпросния Анчо. В събота вечерта поканила младежа в къщата, за да й разкаже какво се случва. По думите й той бил настроен негативно към нея от Рамадан. След като събрала и двамата на очна ставка, станало ясно, че пастрокът иска да вземе имота. Докато се разправяли, Анчо започнал да я обижда с цветисти думи, а след като се опитала да го изгони от двора, младият мъж я ударил с юмрук в окото. След това боят продължил, като Рамадан държал ръцете й, а Анчо я налагал. Двамата не са задържани, тъй като до вчера Оля не беше успяла да пусне жалба в полицията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Цецо
Коментирай