Последни щрихи преди началото на Sofia Fashion Week

Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните участници се събраха, за да ни дадат шанс да надникнем зад кулисите на най-грандиозното модно събитие

Последни щрихи преди началото на Sofia Fashion Week | StandartNews.com

Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните участници се събраха, за да ни дадат шанс да надникнем зад кулисите на най-грандиозното модно събитие.

Журналисти, фотографи и блогъри изпълниха една от залите на хотел Маринела, за да научат повече относно Sofia Fashion Week – модното събитие, което може да се похвали не само със своята мащабност, но и с изключителен медиен интерес. Присъстващите се запознаха с акцентите от програмата на тазгодишното издание, представени от организаторите, сред които собственикът на Code Fashion, Мария Бонева, и PR мениджърът на SFW и хотел Маринела, Ангелина Ангелова.

Те ни разказаха за миналогодишния успех на Pop Up Store, идеята за който се разгръща тази година, за да обхване всички участници от събитието. Този нов елемент от програмата на SFW ще даде възможност на всички български и световни дизайнери да изложат моделите от подиума в магазин, където гостите ще могат да закупят своите фаворити.

Шоурумът, както и уникалната шатра за Ентъртейнмънт ще бъдат обзаведени от генералния партньор на събитието бутикови мебели Nurus. На цялата площ в двора на събитието ще бъдат изложени последните модели на BMW и Mini - също официални партньори на събитието. Бутикови парфюми Martinez ще представят последните си хитови аромати за сезона.

По време на пресконференцията Илияна Петрова ни разказа и за първата сценична изява на дългогодишният партньор на SFW– Plavai.bg, чрез която ще бъде представена свежата колаборация с Miami Bag. Албена Петрова се погрижи да ни разведе и из пищния свят на модна къща Curiel и марката за парфюми Angelo Caroli, които ще долетят от Монтенаполеоне, Италия за да заразят Sofia Fashion Week със своите стил и изящество.

Междувременно, дизайнерите на Princess Fashion, FEDE, Djofra и Imane, представиха идеите зад новите им колекции и ни дадоха шанс да надникнем в тях, представяйки по два от моделите, които очакваме да видим на подиума.

Както традицията повелява, и този път седмицата на модата ще се проведе в зала EFE на хотел Маринела. Там ще ни очакват четири тематични вечери, всяка от които великолепен извор на вдъхновение и букет от положителни емоции. За първа година ролите на водещи за три от вечерите са поверени на лицата на FaceControl, Златина Иванова и Елица Стойчева. На подиума очакваме да видим и дългогодишните партньори на SFW, Christian of Roma, които ще ни омаят с ексклузивно коафьорско шоу.

Ето и какво още ни предстои:

Първа вечер, 26.03.19

Представяне на български марки и дизайнери

Начало на седмицата на модата ще имат честта да дадат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова и родни брандове като Vanitta, Djofra Fashion, GoTo Jewellery and Diamonds, I.Chervenkova, Biliana Yotovska Label, Kwiat, Wolf Walley, Amir и One&Only. След бляскавото откриване партито ще продължи в ресторант Bulgar с Цвети от Expose.

Втора вечер, 27.03.19

Представяне на булчински и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери

През втория ден, модни къщи като Berna Moda, Aggressor, Karam Daya, Fede, Banderol, Princess, Lusso и Paloma Fashion ще ни пренесат в красив, приказен свят на мечтите с пищните си Haute Couture, булчински и мъжки колекции. За настроението този път ще отговарят не само водещите на FaceControl, но и изпълнителят Venzy. След края на шоуто, ще се отправим към Street Lounge за едно Hookah Heaven Fashion Party.

Трета вечер, 28.03.19

Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина

Sofia Fashion Week ще ни снабди и с нужната доза свежо вдъхновение отвъд границите на България. На световните дизайнери и брандове като Bapa Kids и Curiel им предстои да ни впечатлят с интересни облекла за малки и за големи. На сцената ще се качат и Inside Us, Sena Design, Nina Naustdal, Marvin Nonis ….. и … . Нетърпеливо очакваме да видим и изпълнението на Murda Boyz, както и да се позабавляваме на стилното афтърпарти в Sasa Fashion Food & Club.

Четвърта вечер, 29.03.19

Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери

Грандиозен финал ни очаква през последната вечер на Sofia Fashion Week. За магическото изживяване ще се погрижат талантливите и артистични Stoyan Radichev, IMANE, Ursula Fashion Art of Hair, Antony Langountin, Iskra, One&Only и Carducci. Ще можем да се насладим на интересно акробатично шоу от балет Мегами, както и на присъствието на любимото ефирно дуо, Зуека и Рачков, на сцената на събитието.Тази бляскава вечер е поверена на водещите Теодор Тодоров и Боряна Баташова и ще продължи с грандиозно парти в Megami Club.

За да сте в крак с всичко случващо се около седмицата на модата в София:

Facebook / Instagramwww.sofiafashionweek.com / www.codefashion.bg

Снимки: HiLife

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай