Последен писък! 4 вида маникюр са хитът за 2023 г.

Вижте най-новите тенденции

Последен писък! 4 вида маникюр са хитът за 2023 г. | StandartNews.com

Четири вида маникюр са абсолютният писък на модата за 2023 г. Три от тях са лесни за поддръжка и на пръв поглед не са нищо особено. Залагат по-скоро на семплата и естествена визия на ръката, подчертавайки нейната елегантност. Четвъртият обаче е много специален, защото включва бижута.

Изтънчен хром

Хромът не означава автоматично заслепяващ и бляскав ефект. Глобалният посланик на OPI Хариет Уестморланд прогнозира, че хромът, но не такъв, какъвто го познавате, ще бъде хит през 2023. По-скоро заложете на непрозрачен дизайн с хромиран връх, който е нов поглед върху лятната тенденция за „глазирани“ нокти, вдъхновена от Хейли Бийбър.

Незабележим френски

Френският маникюр преживя леко завръщане миналата година, но за 2023 той е още по-желан. Френският маникюр ще бъде много тънък и естествен - едва забележими, фини бели връхчета, които правят ръцете и ноктите да изглеждат шикозно и скъпо.

Маникюр „без маникюр“

Звучи ви познато, нали? Да, подобно на макиажа „грим без грим“, тенденцията завладява и ноктите - минимални маникюри, които показват здрави, момичешки нокти, излъскани до съвършенство. Нюанси като бебешко розово и перлени отблясъци прикриват всякакви несъвършенства, като същевременно карат ноктите да изглеждат чисти и добре поддържани.

Бижута за нокти

Пиърсингът за нокти ще бъде голям хит през 2023. По-дългите нокти ще бъдат украсени с висящи медальони, халки и камъчета, за да направят смело изявление.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай