Порасналият принц Джордж - на 8 и с широка усмивка /Фото/

По случай рождения ден на кралския наследник, Кейт пусна нова снимка на момчето си

Порасналият принц Джордж - на 8 и с широка усмивка /Фото/ | StandartNews.com

Принц Джордж стана на 8 годинки. По този повод неговите родители - принц Уилям и Кейт Мидълтън публикуваха нова снимка на рожденика. На кадъра Джордж позира с широка усмивка, седнал върху предния капак на автомобил "Ленд Роувър". Както обикновено, снимката е направена от майка му, която е запалена по фотографията.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Рожденикът, който е трети по линията за наследяване на британския трон след дядо си принц Чарлз и баща си принц Уилям, е облечен със сини къси панталонки и блуза с яка в същия цвят на оранжеви райета. Снимката е направена по-рано този месец в Норфолк, Източна Англия, уточняват от двореца Кенсингтън.

Принц Джордж Александър Луи се появи на бял свят на 22 юли 2013 г. в частното крило "Линдо" на лондонската болница "Сейнт Мери". Първата му публична поява се състоя ден по-късно, когато Уилям и Кейт се появиха на стълбите пред крилото пред огромна тълпа от фотографи и снимачни екипи.

Джордж е най-голямото от трите деца на херцозите на Кембридж. Сестра му принцеса Шарлот е на шест години, а брат му принц Луи - на три. Традиционно рождените им дни се отбелязват с публикуването на техни нови снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай