Понеделник,

Попиляха плеймейтка от "Ергенът", шокиращи разкрития

От: Агенция Стандарт -
1528
Попиляха плеймейтка от "Ергенът", шокиращи разкрития
A
A
A

Една от най-провокативните участнички в "Ергенът" Дениз Хайрула е била изключена от училище, заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Това твърди нейна бивша преподавателка, която разкрива, че плеймейтката била особено проблемна ученичка и много трудно се вписвала в колектива. Тя разкрива, че Хайрула още от ученическите си години създала имидж на интригантка. Непрекъснато правила сплетни между съучениците си. Създавала напрежение в класа, закъснявала и вечно била неподготвена за часовете. Това се превърнало в причина Дениз да изхвърчи от столичното 23-то средно училище, където събирала ум и знания.

"Случвало се е да не посещава учебните занятия със седмици. Дружеше предимно със слаби и проблемни ученици", разказва учителката пред "Уикенд". Красавицата влизала в коалиция с тях, за да издевателства над съученички, но тази нейна практика бързо била преустановена и на Хайрула й се наложило да си потърси друго школо.

"Дениз обичаше да насочва вниманието на своите съученици и преподаватели върху себе си, като се изкарваше жертва", припомня си преподавателката.

Близки до скандалната брюнетка издават, че освен визията си, тя променила и отношението към близките си. "Спря да публикува снимки с тях в социалните мрежи и изтри такива, които евентуално биха я злепоставили", разказва нейна приятелка.

"Дениз е от бедно работническо семейство, което не обича да показва публично. Тя се срамува от майка си и баща си. Предпочита да демонстрира фалшив лукс в социалните мрежи, който силно контрастира на родния й дом. Иска да си създаде нов живот, вероятно по тази причина обича да говори често за връзката си с Христо Сираков и да драматизира за тази загуба", разказва девойката.

Не е тайна, че Дениз Хайрула е сред най-известните плеймейтки у нас. Тя обича да изтъква, че учи специалност "Психология" в НБУ, но какво се случва с образованието й, което непрекъснато афишира, не става ясно. Брюнетката нашумя най-вече покрай връзката си с вече покойния мераклия Христо Сираков. Двамата бяха сред най-обсъжданите светски двойки и дори стигнаха до годеж, но последва раздяла. Въпреки забежките на покойния плейбой, Дениз не се поколеба да афишира връзката им и се възползва максимално от името на своя възрастен покровител, за да набира популярност. Опита да мине с този пиар трик и в "Ергенът".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com