Помните ли кмета Камбитов? Коя е красавицата до него (СНИМКИ)

Бившият градоначалник на Благоевград събра погледите на всички

Помните ли кмета Камбитов? Коя е красавицата до него (СНИМКИ) | StandartNews.com

Помните ли екскмета на Благоевград Атанас Камбитов, с когото ГЕРБ знаково се раздели? Невероятна красавица застана до него. Това е дъщеря ум Валерия, която бе абитуриентка.

.  

Гордият татко заля мрежата с фотоси на щерка си. Валерия завърши с отличие столична гимназия в паралелка за образователни технологии, и покри с максимален брой точки най-популярния тест по английски език в света IELTS, който й отваря вратите към висшите училища в цял свят, пише struma.com

Абитуриентката бе избрала за бала си стилна, дизайнерска рокля, която подчертаваше естествената й красота, одухотворена от изключително интелигентно излъчване.

Прекрасната Валерия, получи много и най-добри пожелания на прага на новия етап от живота и от цялата фамилия Камбитови, а баща й не скриваше вълнението си от това, че малкото му момиченце вече е очарователна млада дама, която съвсем скоро ще поеме по свой собствен път, извън опеката на родителите си.  

Валерия е най-малката дъщеря на Камбитов, който за трети път преживява емоцията на баща на абитуриент, след като синът му Наско и голямата му дъщеря Елена завършиха преди години и вече са зрели и реализирани млади хора.  

Да изпратят абитуриентката на тържеството, послучай паметното събитие, дойдоха баба й и дядо й, от чиято мъдрост младите Камбитови черпят дързост и вдъхновение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай