Полусестрата на Маркъл: Идеята беше на Меган

С Хари трябва много да се извиняват, заяви Саманта

Полусестрата на Маркъл: Идеята беше на Меган | StandartNews.com

Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, заяви в британския ефир, че идеята за оттегляне от кралските задължения и емигриране в Канада била на бившата актриса. 55-годишната Саманта е дъщеря на Томас Маркъл от първия му брак.

„Принц Хари и Меган трябва много да се извиняват. Те не са тийнейджъри, а зрели хора, които са напълно наясно какво вършат“, заяви Саманта.

Дамата коментира още, че оттеглянето от кралските задължения след едва 20 месеца брак е отвратително нарушение на дълга към Елизабет Втора. Тя твърди, че в началото Меган се наслаждавала на вниманието, което получавала като член на кралското семейството и дори започнала да говори с измислен британски акцент. Но веднъж щом получила критика относно разходите си, веднага подвила опашка.

Саманта обвини Меган и в опита й да уличи Англия в расизъм: „Иска да си измие ръцете и да се измъкне от отговорностите си. Не съм забелязала да е била жертва на истински расистки нападки.“

Полусестрата на Меган е потресена и от отношението на кралската снаха към общия им баща: „Тя се отнесе изключително непочтително към него. Ако той бъде призован в съда, за да свидетелства в делото на Меган против таблоидите, ще се яви.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай