Половината Холивуд е братовчед на Елизабет Втора

Брад Пит и близнаците Джиленхол са сред далечните роднини на английската кралица

Половината Холивуд е братовчед на Елизабет Втора | StandartNews.com

Бионсе е братовчедка № 25 на Елизабет Втора. Обединява ги кръвната линия на крал Хенрих Втори, която е изпратила ДНК и в гените на Брад Пит. Прочутият кинаджия е роднина и с Барак Обама – те имат общ прапрапрадяло. Въпросният Е. Хикман умира през 1769 година.    

Холивудските близнаци Джейк и Маги Джиленхол за 19-и братовчеди с Елизабет Втора. Родството им е по линията на Едуард Трети. Гай Ричи – независимо от славата си на лошо момче от улицата, също е със синя кръв. Режисьорът е шести братовчед с кралското семейство. Той беше сред най-специалните гости на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Говори се, че корените на бившата му съпруга Мадона също я отвеждат край Темза, а някъде по пътя се преплитат с тези на Селин Дион.  Кит  Харингтън от „Игра на тронове“ е потомък на английския и шотландския владетел Карл Втори. Самият актьор е споделял, че семейството му е живяло доста нашироко, но той се е отказал от образование в Кембридж.  Бенедикт Къмбербач пък е потомък на Ричард Трети. Интересното е, че 17 милиона във Великобритания в някаква степен са свързани с генеалогията на краля. Тилда Суинтън е много пъти правнучка на шотландския крал Робърт Брус. През детските и юношеските години тя живее и учи в интерната, в който е и Даяна Спенсър. Тилда по-късно ще каже, че е било истински ад, далеч от родителските грижи и ласки. 

Парис Хилтън също има общи прадеди не само с Мерилин Монро, но и с британската кралица – поне така сподели преди време хотелиерската наследница след тест, направен от майка й. Резултатите от анализа показали, че е праплеменница № 20 в династията. Анджелина Джоли, Джони Деп, Майкъл Дъглас и Алек Болдуин също били от разклоненията. Ким Кардашиян пък била близка с владетелката по линията на шотландските крале.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай