Пол Ръд – най-сексапилният жив мъж е със славянски корени

Павел Рудницки е рожденото име на актьора, чиито баба и дядо са евреи от Полша и Русия

Пол Ръд – най-сексапилният жив мъж е със славянски корени | StandartNews.com

Актьорът Пол Ръд, който беше избран от списание "Пийпъл" за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2021-ва, има твърде разнообразно ДНК – като почти целия Холивуд.  Родителите му са британци и са втори братовчеди - баща му е бивш вицепрезидент на Trans World Airlines , майка му е е била мениджър продажби в KCMO-TV в Мисури, а баба му и дядо му са евреи от Полша и Русия. Рожденото име на актьора всъщност е Павел Рудницки.  

Той е известен с ролята на Антмен във филмите на "Марвел", "Така е на 40", "Баровки". В "Късното шоу на Стивън Колбер" по телевизия Си Би Ес Ръд сподели, че някои хора вероятно ще останат изненадани от оказаната му чест, предава БТА. "Осъзнавам много добре как, когато чуят, че аз съм избран, ще си кажат: "Какво?" Това не е фалшиво смирение. Има толкова много хора, които трябва да получат това преди мен", коментира Пол Ръд. Но, естествено, няма да откаже честта. Той шеговито се надява, че новата титла ще му осигури покана за "тези секси вечери" с предишните победители Джордж Клуни, Брад Пит и Майкъл Б. Джордан. След отличниците дотук са още Джон Леджънд, Дуейн Джонсън, Крис Хемсуърт, Идрис Елба, Адам Лавин, Чанинг Тейтъм, Дейвид Бекъм.

"Предполагам, че вече ще бъда на много повече яхти. И вероятно ще се опитам да стана по-добър в размишленията на приглушена светлина. Обичам да размишлявам. Мисля, че това ще ми помогне да стана по-вглъбен и мистериозен. Очаквам това с нетърпение", казва актьорът.

Пол Ръд прави пробива си в киното с ролята в хитовия филм "Баровки" (1995) с Алиша Силвърстоун. 52-годишният холивудски чаровник допълва, че Джули - съпругата му от 18 години, първоначално е била "зашеметена", след като й е съобщил новината, че е избран за най-сексапилния жив мъж. Те имат две деца - Джак и Дарби, съответно на 17 и 12 години. "Беше много мило. След малко кикот и шок тя каза: "О, те най-накрая го разбраха", забавлява се Пол Ръд. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай