Подготвяме кожата за лятото с шийт маски с двоен режим

Естествените текстилни маски са специално разработени с висококачествени съставки

Подготвяме кожата за лятото с шийт маски с двоен режим | StandartNews.com

Шведската beauty-tech марка Foreo, представи у нас първата си колекция от платнени маски с двоен режим. Всяка козметична маскаот колекцията Farm To Face Sheet Mask е направена от чисти и натурални съставки. Тя може да се прилага като обикновена маска за релаксираща 20-минутна процедура или да се използва с UFO 2 - смарт уреда за СПА терапии в домашна обстановка. Устройството използва технологията hyper-infusion, която подобрява абсорбирането на полезните съставки на маската и така осигурява по-мека, гладка, хидратирана и стегната кожа само за 2 минути.

НАЙ-ДОБРИТЕ НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ В ЕДНА МАСКА

Естествените текстилни маски са специално разработени с висококачествени съставки от внимателно подбрани кътчета по цял света и действат като подмладяващо смути за кожата.  Те са "заредени" с най-ценните витамини и хранителни вещества, които подхранват лицето и за броени минути възвъращат свежия му вид.

ЕКОЛОГИЧНИ И БИОРАЗГРАДИМИ

Платнените маски на FOREO са ултра леки, изцяло изработени от натурални съставки, като естествена целулоза и дървесна маса от евкалипт, и се адаптират прекрасно към всяко лице. Напълно биоразградими са и 10 пъти по-устойчиви на бактерии от памука.

ЧИСТИ И БЕЗОПАСНИ СЪСТАВКИ

Шийт маските Farm To Face са дерматологично тествани и подходящи за всеки тип кожа. Освен това те са cruelty-free и съдържат по-малко от 1% синтетични аромати. Техният състав не включва никакви сулфати (SLS, SLES), парабени, формалдехид и вещества, освобождаващи формалдехид, фталати, минерални масла, ретинил палмитат, оксибензон, каменовъглен катран, хидрохинон, триклозан или триклокарбан сулфат.

 

Към момента колекцията включва 5 платнени маски с 5 различни, естествени и  уникални рецепти за всеки тип кожа и нейните специфични нужди:

Bulgarian Rose: маска с аромат на българска розова вода и масло от жожоба за нежна хидратация и поразителен блясък.

Manuka Honey: маска, обогатена с ароматен ръчен мед Манука от Нова Зеландия и алантоин, за ревитализиране на кожата.Тя противодейства на преждевременното стареене, омекотява сухата кожа и подпомага нейната хидратация

Coconut Oil: маска с фино кокосово масло от Индонезия и кокосова вода за подхранване на кожата, която действа като дълбоко подхранващ и хидратиращ тропически коктейл.

Acai Berry: маска, обогатена с плодовете на бразилско акай берии масло от ший за изглаждане на кожата и забавяне на признаците на стареене.

Green Tea: маска с антиоксидантен зелен чай от Япония и екстракт от корен на Ulmus Davidiana за идеално почистена и освежена кожа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай