Пълна промяна в живота на министърка. Тайният развод (СНИМКИ)

Съпругът на Николина Ангелкова показа новата си жена

Пълна промяна в живота на министърка. Тайният развод (СНИМКИ) | StandartNews.com

Пълна промяната е настъпила в живота на бившата министърка на туризма и бивша депутатка от ГЕРБ Николина Ангелкова. Та се е развела като повече от година с бившия й съпруг Христо Ангелков пазят новината в тайна.

Преди няколко дни обаче Христо Ангелков  потвърди, че бившата министърка вече не е жената до него.

Бизнесменът публикува снимка с новата си половинка, на която двамата са прегърнати и сияят от щастие. Красавицата не е част от политическите кръгове.

След раздялата с Ангелкова двамата се разбрали да не оповестяват семейните си проблеми публично. Бившата министърка на туризма дори решила да запази фамилията на съпруга си и двамата съхранили добрите си отношения в името на тяхната обща дъщеричка Далия, пише в. "Ретро".

Доста преди раздялата им да се случи, около семейството витаеха слухове за развод, а Николина престана да публикува снимки с мъжа си, както и да говори за него. Преди катаклизмите в брака тя често го споменаваше в по-личните си интервюта и обичаше да разказва за интересната им любовна история, която пламва в „Харвард“.

Ангелкови изкараха по-малко от 10 години брачен стаж. Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигнаха пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо и Николина се запознават, докато учат в Бостън в „Харвард бизнес скул“ и дружат с бизнесмени и гении от Индия, САЩ, Австралия и много други държави.Малко преди да се оженят, двамата станаха родители и на дъщеричка Далия, която е останала да живее с майка си, видно е от снимките на Ангелкова. Напоследък тя се е отдала на пътешествия както по работа, така и за удоволствие, а щерка ѝ е плътно до нея.

43-годишната бивша министърка не спира да полага грижи за външния си вид и всички от тясното й обкръжение са на мнение, че цъфти напук на развода. Неотдавна тя се сдоби с чисто нова 24-каратова холивудска усмивка и пластична операция на носа, които радикално промениха визията ѝ. Тя обаче обясни, че е легнала под ножа не от суета, а заради здравословен проблем с дишането.

Бившата министърка винаги е държала на фигурата си и на стилните тоалети.

След рокадите в личния си живот Ангелкова реши да се оттегли и от активната политика у нас. Още през есента на 2022 г. тя обяви, че няма да се кандидатира повече за депутат от ГЕРБ, а ще насочи усилията си в подпомагането на партията в международните дейности и ще се фокусира върху привличането на нови чуждестранни инвеститори в страната. Тя не пропусна да благодари на Бойко Борисов за доверието и предоставената възможност и пожела успех на колегите си, с които продължава да бъде в топли отношения.

Нейният развод съвпадна и с този на колежката ѝ Лиляна Павлова, която също се раздели с дългогодишния си съпруг Пламен неотдавна. Павлова обаче намери бързо любовта повторно и през есента на миналата година дори роди син на настоящия си любим малко преди да навърши 45 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай