Плитки и щури цветове в косите

Плитки и щури цветове в косите  | StandartNews.com

Бохо вълните и небрежните прически са на почит през 2016

След омбре, балеаж и бронде трендът в прическите за 2016 г. е коломбре - цветна палитра в косите. Как да бъдете модерни от глава до пети - попитахме известни коафьори какви са тенденциите за тази пролет. Ето какво отговориха професионалистите на нашите въпроси:

1. Какви са актуалните прически?
2. Кои са модерните цветове?
3. Какво ще посъветват абитуриентките при избора на фризура.

Григори Кюлев - Гого, Арлет

1. Дамите може да се спрат на всякакъв вид каре или по-къса прическа с небрежен ефект. При жените с по-дълги коси е вариант да обновят визията си с бретон.

2. Задължителни за сезона са всички интересни, цветни акценти. Изключително актуални стават лилавите интерпретации. За по-семпло решение може да се добавят няколко воала в контрастен цвят.

3. С изключителна радост забелязвам, че във вкуса се е формирал стил и вече имаме модерно изглеждащи млади хора. Тенденциите подчертават тяхната естествена красота. Нека тези, които още не са решили как ще изглеждат в празничната вечер, да помислят за елегантни и стилни прически, без излишна помпозност и прекалено много детайли.

Ивайло Колев

1. Модерните прически ще бъдат свързани отново с много плитки, под най-различна форма и всякакви разновидности. Актуални ще бъдат също и т. нар. расти. Дължината на косата ще е дълга. За сешоарите и прическите в момента са модерни вълните.

2. През пролетта и лятото модерните цветове са бяло русото и така нареченото силвър блонд - сиво. Разбира се, и тенденцията с цветните кичури продължава. Това са най-общо световните тенденции. Надявам се да стигнат до нас тази година, а не както винаги след месеци.

3. Бих им препоръчал да не се правят като стари баби, да не си усукват косата като къдравата Сю, да спрат с коковете и най-вече да се опитат да изглеждат на годините, на които са. Нека прическите бъдат свързани с тенденциите, които Ви изброих по-горе.

Станислава Младенова - Съни, "Ермитаж Бюти"

1. Разнообразието е голямо - рошави и неравни бретони, път, разделен в средата, много къси момчешки подстрижки, дълги плитки - спуснати или небрежно прибрани.

2. Топцветовете тази година са доста неестествени. Огненочервено, златни тонове, обезцветено русо, черни корени и светли дължини в тип омбре. Тази пролет ще навлезем в крайности с цял куп щури цветове и пастелни нюанси гонещи се в косите. Комбинации от руси,розови,лилави и сиви ще са едни от най-модните за сезона.

3. Най-стилни остават прическите, в които косата е прибрана, но едрите вълни и плитките, както и аксесоарите ще бъдат добро решение за дамите. За дълги коси са подходящи и разрошените бохо вълни.

Костадин Колев - Коцето, "Ермитаж Бюти"

1. Тенденцията при дългите коси е плътна черта с дълги небрежни пластове в късите коси. Актуалните пиксел подстрижки в различни вариации пасват добре на всеки тип лице.

2. Опушено студените цветове в комбинация с различни цветни акценти тип омбре или просто кичури, подходящо подбрани, изглеждат приказно.

3. Категорично естествените визии са на почит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай