Плашат Хоган с убийство

Плашат Хоган с убийство | StandartNews.com

Страхотен скандал избухна в кеч средите. Легендарният Хълк Хоган е бил заплашван с убийство от колегата си Скот Стайнър. Според TMZ случката е станала в Сан Хосе миналата седмица преди Кечмания 31. Тогава съпругата на Хоган - Дженифър, отишла с няколко часа по-рано за събитието. Там попаднала на Стайнър.

"Ще убия Тери (б.р. истинското име на Хоган), да знаеш", заканил се Стайнър. Дженифър не познавала Скот и веднага се обадила на мъжа си. Той взел първия самолет за Сан Хосе. От летището двамата отишли в полицейското управление, за да повдигнат обвинение за "терористична заплаха". В момента униформените разследват Стайнър. "Типично в стил Хоган. Това са измислици", защити се Стайнър. Двамата бяха дълги години заедно в WCW, а после бяха част от NWO.

В същото време Ронда Роузи, която все още не е победена в ММА, може да напусне UFC заради кеча. Появата на русокосата мадама на Кечмания 31 предизвика истински фурор сред феновете. В проучване над 90% от тях искат Роузи в световната федерация (WWE). Това обаче може да стане най-рано след година - на Кечмания 32. За нейна съперничка се гласи дъщерята на шефа на WWE Винс МакМеън - Стефани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай