Пламна горещ слух за Натали Трифонова! Кой е мъжът

Самата тя се зае да отговаря на клюките

Пламна горещ слух за Натали Трифонова! Кой е мъжът | StandartNews.com

Из светските среди тръгна пресен и горещ слух, свързан с доста популярно лице от тв екрана.

Синоптичката с дългите крака на bTV Натали Трифонова май е свикнала със слуховете по свой адрес, но въпреки всичко се опитва всячески да запази в тайна онова, което се случва в личния й живот. Точно там пък сюжетите за нея в публичното пространство са най-пъстри, пише 7dnisport.bg, цитирани от Шоу Блиц.

Един от тях нямаше как да не провокира всеобщото внимание, защото е свързан не с кого да е, а със Слави Трифонов. Според тиражирани информации 31-годишната красавица е имала преди години тайна връзка с Дългия, за която обаче самата тя едва ли ще говори в детайли.

В момента се знае, че Натали е сама, няма мъж до себе си и дори се ожалила пред колегите си, че няма време даже за почивка, тъй като непрекъснато е на работа.

За по-късопаметните за нейната биография припомняме, че Трифонова бе назначена в bTV на мястото на Станислава Цолова, която тогава излезе в отпуск по майчинство. И оттогава приковава вниманието от малкия екран с късите си поли и дългите крака повече, отколкото с прогнозата за времето.

"Имам червен конец на ръката, който да ме пази от уроки", признава блондинката и признава: "Не съм синоптик по образование, което ме задължава да се интересувам двойно повече от всичко, свързано с метеорологичната обстановката. За всички тези години научих, че времето винаги може да ти изиграе шега, колкото и да си подготвен".

Малцина знаят, че в ученическите си години Трифонова се е занимавала професионално с боулинг, дори е ходила по състезания. От съвсем малка пък, има начертан път пред себе си. Тя е от лекарско семейство – майка й е стоматолог, а баба й – педиатър и логично, всички очакват от нея да учи медицина. Тя обаче, тръгва в друга посока.

"Когато ми разказаха за изпитите по анатомия, веднага се отказах", спомня си Трифонова, която е завършва математическа гимназия и се интересува повече от артистични, а не от научни изяви. Провокативната й визия веднага грабва Слави Трифонов, който не крие интереса си към нея и още с първите си въпроси започва да се шегува с нея, питайки я пред всички дали си има гадже. Дори подмята, че фамилията й е като неговата, така че ако един ден се оженят, нямало да има нужда да си я сменят.

Самата Натали Трифонова казва, че не би разчитала на мъж да я подпомага в кариерата. "Не знам кой пусна този идиотски слух. Никога не съм била любовница на Слави Трифонов. Той изобщо не е мой тип", признава тя и добавя:

"Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, чувствам се готова", пише 7dnisport.bg

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай