Плачете обожатели! Красивата дъщеря на Векилска - обвързана

Ето и малко снимки

Плачете обожатели! Красивата дъщеря на Векилска - обвързана | StandartNews.com

Водещата в БНТ- Мариана Векилска отскоро се хвали с нов зает, тъй като 28-годишната и дъщеря Габриела има ново гадже. Тя показа любимия си в социалните мрежи.

Двамата са заедно отскоро, а преди дни са се върнали от романтично пътешествие в Турция. Досега Габи е имала една сериозна връзка и не за пръв път запознава майка си със своя половинка. Векилска била изключително толерантна и не се месела в решенията на дъщеря си по отношение на личния ѝ живот, но се радвала, че е случила на сериозен и отговорен мъж до себе си. Нямала нищо против да бъде баба, макар догодина да става на 50. Тя винаги наставлявала щерка си да не повтаря нейните младежки грешки и да създава семейство едва когато е уверена в намеренията на човека до себе си.

Всъщност Габриела е плод на любовта на тв звездата с първия ѝ съпруг – футболистът Георги Донков. За него тя никак не обича да говори, но е споделяла, че трудно е преживяла краха на любовната им история. Мариана се запознала с известния спортист още в манекенските си години, когато била едно от най-атрактивните момичета в каталога на модна агенция „Визаж“. С Георги били гаджета 4 години, през които тя чакала с нетърпение предложението му за брак. Футболистът не закъснял и ѝ паднал на колене, но след сватбата семейният им живот се обърнал драматично на 180 градуса. Малко след тържеството Векилска и Донков започнали да работят за бебе и тв водещата забременяла. Само половин година след венчавката обаче Георги поискал от нея да се разделят, знаейки, че очакват дете.

Бременната Мариана останала без мъж и мечти за щастливо семейно бъдеще и се прибрала при родителите си. До раждането таяла надежди, че Георги ще размисли и ще се върне при нея, но той не се появил дори на изписването на дъщеря си. Едва след 2 години потърсил контакт с малкото момиченце, но впоследствие заминал да прави кариера в Германия и съвсем загърбил бащинския си дълг. После в продължение на 14 години той не бил виждал щерка си, почти до абитуриентския ѝ бал. Самата Габриела също не демонстрира близост със своя биологичен баща, но с втория мъж на майка си е запазила топла връзка, макар двамата да се разведоха. От Симеон Колев Векилска има син Момчил, който е вече тийнейджър. В момента тя живее с двете си деца в жилището си в София.

Наскоро Габриела имаше рожден ден, а вторият ѝ баща Симеон не пропусна да я поздрави. „Габи влезе в живота ми, когато беше на 8. Вече е на 28. Благодаря за всеки един ден през тези години!“, написа той за доведената си щерка. Биологичният ѝ татко Георги пък преди време бе помощник-треньор на „Левски“, но се раздели с клуба и замина за Германия, където навремето играеше. Там той има друго семейство, което не показва публично, пише retro.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай