Пит и Джоли се вричат с татуси

Двойката се готви за сватба с интимни рисунки

Пит и Джоли се вричат с татуси | StandartNews.com

Брад Пит и Анджелина Джоли вече са решили по какъв начин да направят по-специална дългоочакваната си сватба. Двойката, която отглежда 6 деца и се радва на силна любов, смята да засвидетелства страстта и обичта си през годините с еднакви татуировки на едно и също място.

"Пит се държи като тийнейджър. Той позволяваше на Джоли да му помага при избора на рисунки в миналото, но сега и двамата са си избрали татуировки заедно", каза източник пред RadarOnline.

Според Пит татуировките трябва да бъдат на място, което ще могат да виждат само те и което ще остане скрито за хилядите папараци, които преследват семейството му денонощно. И Пит, и Джоли са големи фенове на татусите, а откакто се сгодиха, Брад направо се е вманиачил на тази тема. Досега продуцентът на "12 години робство" има най-малко девет. Сред тях са герой от "Ледена епоха" и рождената дата на Анджи на стомаха си. Джоли пък е сложила над дузина рисунки по тялото, между които са координатите на рождените места на шестте им деца и тигър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай