Писателка с разкритие за крал Чарлз III и мечето му

"Всъщност той има избухлив характер", твърди Андерсен

Писателка с разкритие за крал Чарлз III и мечето му | StandartNews.com

Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. В интервю за Рейчъл Смит от ET Кристофър Андерсен, автор на книгата "Кралят", обяснява защо Чарлз ще бъде "един от най-ексцентричните владетели, които Великобритания някога е имала", информира dir.bg.

"Той все още пътува с плюшеното си мече от детството", твърди Андерсен. "Има го още от времето, когато е бил съвсем малко дете. Единственият човек, на когото е било позволено да поправя плюшеното мече на крал Чарлз, е бавачката му от детството Мейбъл Андерсън, с която той остава много близък."

Андерсен също така твърди, че Чарлз "пътува с тоалетна чиния, изработена по поръчка". Освен това, макар Андерсен да твърди, че Чарлз е отрекъл, "хора, които работят в двореца, хора, които са работили за него, казват, че когато отива на вечери в чужди домове, често води собствения си готвач, за да могат да му приготвят храна, която той ще яде отделно на масата".

"Мисля, че една от най-забавните странности - редица кралски особи имат това, кралицата също го е имала - не обича квадратни кубчета лед", твърди Андерсен. "Те носят със себе си поставки за кубчета лед, носят ги със себе си, където и да отидат, защото не харесват звънливия звук, който издават квадратните кубчета." Освен всички странности на Чарлз, Андерсен твърди, че новоизлюпеният монарх е "много капризен".

"Всъщност той има избухлив характер", твърди Андерсен. "Той е много способен да изпада в ярост бързо."

Според Андерсен днешното поведение на Чарлз до голяма степен се дължи на възпитанието, което е получил от родителите си - покойната кралица Елизабет II и принц Филип.

"Когато му е направена операция на сливиците, когато е имал много тежък случай на грип, когато е паднал по стълбите и си е счупил глезена, когато му е направена спешна операция на апендикса на 13-годишна възраст, нито майка му, нито баща му са го посетили в болницата.", продължава Андерсен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай