Пейо Пощальона е лудо влюбен в съпруга № 2

Бившият кадър на Гала се запознал с Калина в своя пиано бар

Пейо Пощальона е лудо влюбен в съпруга  № 2 | StandartNews.com

Две години след развода си Пейо Филипов, прочул се преди 15 години като пощальона на Гала от "Имаш поща", се е оженил за втори път. 45-годишният музикант, който е завършил военно училище, често се обяснява в любов в социалните мрежи на новата си съпруга Калина Маркова.

"Голям зор е в този живот човек да намери сродна дуща, която да го разбира, вдъхновява и допълва. Мила моя, иска ми се да сме 20 години по-млади (макар ти да се окажеш в предучилищна), за да имам повече от 20-30 години до теб. Обичам те!", излял душата си наскоро  тв вестоносецът. Двамата се открили в  пиано бара му, където дамата  нотариус разпускала с приятелки.

Филипов и бившата му съпруга Мария са се разделили след 19-годишен брак, но са в прекрасни отношения и тя продължава да носи фамилията му. Те са щастливи родители на 20-годишната Виктория и 19-годишния Кристиян. Музикантът продължава  да се грижи за децата си и плаща обучението на дъщеря си в университет в Портсмут, Великобритания. Макар че синът на Пейо е завършил Националната финансово-стопанска гимназия в столицата, той е започнал работа в танцова школа „Естрея”.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай