Петилетка до гроба на Левски

Ванга и Кочовска сочели различни места за гроба на Апостола

Петилетка до гроба на Левски  | StandartNews.com

Гробът на Левски ще бъде открит до 5 години. Такава прогноза направи сензитивът Велисия по повод годишнината от гибелта на Апостола. 141 години след кончината на великия българин единствено хората с паранормални способности се интересуват къде са костите му, откъде е черпил сила неговият борбен Дух.

 

"За съжаление в невидимия свят не се казва точно къде е бил погребан. От това, което аз виждам, той е бил свален точно два часа след обесването. После един човек е оплакал тялото му - ридал е като малко дете", разкрива контактьорката. По думите й обаче къде са костите на Апостола на свободата било като заключена зона. Именно за това редица феномени от близкото минало не се навили публично да разплетат мистерията. Ванга навремето първа открехнала вратата, но "цялостна модулна информация от ефира не може да бъде получена. Заключена е за нас простосмъртните. Дава се само, че Левски и сега ни помага, бди над нас. Въпросът с неговите кости ще претърпи положително развитие в периода до 2019 година", разкрива чародейката Велисия.

 

Дякона носил божествената искра

 

Радиестезистът инж. Величко Трифонов се опита да измери колко всъщност е била душевната енергия на Апостола, че сам е дръзнал да се изправи срещу поробителя.


Според теорията за психометрията всеки човек, живял на Земята, е оставил нещо като квантова диря в пространството. "Тя може да бъде проследена и дори измерена с помощта на радиестезията", уверява инж. Трифонов. Разяснява, че всеки човек 88 дни преди раждането си получава една висша божествена енергия (програма), която наричаме душевна. Тя се явява нашето второ по-висше Аз наред с нашата ДНК, скелет, белтъчни молекули, мозък. На физическо ниво т. нар. сила на човешкия Дух се проектира в мозъка. Т.е. колкото повече мозъчни центрове имаме отворени, толкова повече енергия (Божествена светлина) привличаме към личността си.


Експериментът отвъд времето и пространството показа, че революционерът наистина е бил феноменален човек сякаш докоснат от божествената искра. "Моето замерване показва, че Левски е имал двойно повече душевна енергия в тялото си. Тя е била 32%, при средно ниво за българите от 15%", изчисли даровитият радиестезист. Според неговите данни партийните ни дейци зорлем минавали средното ниво.

 

Медиумът Невена: Дяконът е до Богородица

 

Медиумът от Казанлък Невена Чолакова казва, че духът на Левски е редом до Богородица и бди над страната ни, ала не е намерил пълен покой. Възрастната дама с паранормални способности също се включи в трансценденталната дискусия. Тя заяви, че Апостола не случайно се е родил тук. Той е бил изпратен от Висшите духовни сфери.


"Той дойде от Светлината след молитви в поробена България. Дошъл е от място, където името на Бога кънти като звънец и резонира в душата ни с чистотата на добродетелите. До там всъщност всеки може да достигне, стига да помоли Висшите сили да му дадат енергийна мощ и сила да извърви земния си път", казва 71-годишната Невена, която има дарбата да общува с висшите духовни сфери и така нареченото Богородично ниво. Там в момента бил и душевният еталон на Левски.
"От духовния свят се казва, че идеята за Свобода, донесена от Левски, е останала само на хартия. Мракът още царува и не само около нас, ами и в душите ни. Има сили - и в Европа, и отвъд океана, които искат да ни зачеркнат, да ни няма. Крие се, че ДНК тук е кристален еталон, който носи най-пряка връзка с Божествената светлина и знания. За това първи българин е изобретил компютъра, ксерокса и много други неща. В много далечното минало, за което ние не предполагаме, там, където българин е поставил крак, е имало мир и хората са живели по-справедливо", казва баба Невена.


Заявява, че у нас всеки, който се докосне до властта, бива помрачен от "нестандартната стъпка на Злото". Тя го пропивала и започвала да действа чрез него, забравяйки за ближния. "Преди се грабеше с каруци, а сега с вагони, когато джобовете отеснеят. Безработица и безпътица, а и тези, дето ходят да се трудят, всяка сутрин стават със свити сърца, очаквайки нещо лошо... като съкращения. Немощни, окаяни и болни, мой Народе, чакащ Доброто, прегърбен от вековна тъмнина", говори медиумът Чолакова в сюрреалистичен монолог. Споделя, че пазителите на България от висшите духовни сфери ни казвали, че Бог ни обича и ще ни даде Светлина и Истина и Нов път".


Контактьорката Велисия пък заяви, че от септември месец в България ще се почувства новата посока и етап на развитие на страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай