Пътници на нокти от повреден локомотив

Пътници на нокти от повреден локомотив | StandartNews.com

Видин. Бързият влак от София за Видин изправи на нокти пътниците заради повреден локомотив. Тренът тръгнал от столицата с 30 минути закъснение в неделя, алармираха пасажери.

По пътя спирал на няколко пъти, но никой от персонала не обяснявал нищо на притеснените пътници. Накрая спрял на гара Мездра и престоял още около половин час. Чак тогава повреденият локомотив бил сменен. "Чаках дъщеря си на гара Враца, но никой не съобщи, че влакът се движи със закъснение", разкри пред "Стандарт" притеснена майка.

Жена се чудела какво става цели 50 минути. След няколко опита да разбере жената вдигнала скандал на служителката от информацията. Намесили се и други хора с въпрос какъв е проблемът. Едва след това по радиоуредбата било съобщено единствено, че влакът се движи със закъснение. Докато течало съобщението, влакът вече влизал на гарата. През цялото време пътниците в него били на тръни. Дори след като локомотивът бил сменен, част от хората предпочели да слязат и да се прехвърлят на маршрутки. Други се обадили на роднини да ги приберат с автомобили. "Усетихме, че нещо в локомотива не е наред още в София. Отказваха да ни кажат какво се случва, дори никой не мина да ни успокои или уведоми. През цялото време стояхме в пълно информационно затъмнение", сподели дъщерята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай