Лицемерие: Паскалева ухажва Сърчаджиева

Ние дори не се познаваме лично, заяви Ралица

Лицемерие: Паскалева ухажва Сърчаджиева | StandartNews.com

След като се разчу за евентуална вражда между двете актриси, Ралица Паскалева официално коментира отношенията си с Алекс Сърчаджиева. Наскоро тръгнаха слухове, че двете били скарани покрай рокадите в "Игри на волята". 

"Безкрайно много харесвам Алекс като актриса, водеща и жена. Ние дори не се познаваме лично, но се надявам скоро това да се случи", заяви Паскалева.

Алекс беше сменена като водеща на "Игри на волята" от Ралица и Димо Алексиев. Зрителите обаче не останаха доволни и заляха със съсипваща критика жената на Теодор Салпаров, искайки отново Сърчаджиева да води. Драмата се засили и от думите на един от продуцентите на предаването. Той заяви, че вдовицата на Иван Ласкин е била безцеремонно изхвърлена от предаването и, че актрисата е била жестоко обиждана.

"Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно. Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал - без обяснение, без адекватен разговор - от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко - без капризи, без пазарлъци, без остатък. Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!", сподели по-рано Радо Тушев в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай