Първи подробности за новия на Галка от „Каризма”. Оказа се супер известен

Всички се питат ще има ли сватба

Първи подробности за новия на Галка от „Каризма”. Оказа се супер известен | StandartNews.com

Помните ли Галка от „Каризма”? Тя вече има нов живот. Не крие гаджето си и даже издава много интимни моменти с него в профила си в социалните мрежи. Мъжът изобщо не е случаен.

Напоследък усмихнатата изпълнителка е много активна там и причината за това определено е мъжът, завладял сърцето й.

Блондинката все още не е потвърдила официално, че това е новият й приятел, но както се казва - кадрите говорят достатъчно красноречиво за това, което се случва в личния й живот, предаде Шоу БЛИЦ.

Припомняме, че Галина Курдова, както е цялото име на певицата, преди няколко години замина да търси късмета си зад граница и дълго време пазеше в мълчание личния си свят. Затова това, което се случва сега в Инстаграм профила й, нямаше как да не провокира бурни вълнения.

Кадрите, публикувани в профила на Галка, са от скорошна ситуацията, но, както отбелязват и редица последователи на певицата - все още не се вижда пръстен на ръката на блондинката, няма пръстен и на неговата ръка, което означава, че и двамата са готови за връзка. А как ще се развият отношенията им, ще почакаме, ще видим

Мъжът до Галка се казва Александър Моллов и е фотограф и режисьор, а също и носител на множество награди за клиповете си към песните на "Каризма", Нина Николина, Ирина Флорин, Константин, Азис и други. Да, двамата се познават от години, покрай работата, но далеч по-късно преоткриват и други чувства един към друг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай