Вторник,

Парите се лепят по две зодии, друга среща нова любов

От: Стандарт -
25356
Парите се лепят по две зодии, друга среща нова любов
A
A
A

ОВЕН

Вие сте искрени и приятелски настроени, което прави добро впечатление на мнозина. Днес ще имате повече неща за вършене, но ще получите солидна подкрепа. Въпреки че не всичко ще се получава според плана, вие ще успеете да се справите. Денят е чудесен за среща с приятел.

ТЕЛЕЦ

Забързан, натоварен и много непредсказуем ден. Често ще трябва да решавате няколко проблема наведнъж и в същото време се справяте със сложни задачи, които са били извън силите на другите, както и да поправяте чужди грешки. За сметка на това, денят е щастлив от финансова гледна точка. 

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за обсъждане на важни въпроси в неформална обстановка. Идеите ще хвърчат една след друга, а и подкрепа няма да ви липсва. Ще имате възможност да получите полезна информация. Препоръчително е да не я споделяте. Днес привличате повече внимание към себе си и се наслаждавате от това. 

РАК

Внимавайте с парите. Днес сте склонни да бъдете по-лекомислени от обикновено и може да похарчите значителна сума, без да необходимо. Преди да правите големи покупки, консултирайте се с хора, на чието мнение и вкус имате доверие. Успехът в работата се оказва по-лесен, отколкото очаквахте.

ЛЪВ

Вие сте толкова уверени в способностите си, че дори поемате онова, което всички останали смятат за невъзможно. И за изненада на другите постигате желания резултат и то доста бързо. Не е само късмет. Правилно оценявате ситуацията и бързо разбирате как е най-добре да действате. 

ДЕВА

Вие сте толкова уверени, че може да убедите всеки в своята теза. Не би било излишно от време навреме да се вслушате в мнението на тези, които не са съгласни с вас. Такива хора понякога дават страхотни съвети и посочват неща, които не сте забелязали преди. Денят е добър от бизнес гледна точка. 

ВЕЗНИ

Тревожите се за дреболии. Притеснени сте от това, че няма контрол върху събитията и не можете да им повлияете. Това затруднява фокусирането върху тези въпроси, чийто успешен резултат зависи само от вас. За щастие наблизо има човек, който ще ви каже правилните насоки.

СКОРПИОН

Страхотен ден за запознанство или среща с човек, на когото бихте искали да се харесате. Единственото нещо, което трябва да избягвате, е смесването на романтични и бизнес интереси. Със сигурност ще останете разочаровани. Парични постъпления ще ви дадат възможност да изненадате близките си.

СТРЕЛЕЦ

Много добри идеи се появяват рано сутринта. Със сигурност няма да е възможно да ги приложите незабавно, но ще имате достатъчно време да ги обмислите и обсъдите. Следобедът е добър за комуникация. Може да говорите за важни неща и да намерите решения на въпроси, предизвиквали разногласия.

КОЗИРОГ

Каквото и да се случи днес, вие трябва да запазвате спокойствие, да взимате информирани решения и да не се поддавате на провокации. Денят е подходящ за разговори за работа, обсъждане на професионални планове. Вечерта е времето за важни дискусии. Може би ще чуете думи, които сте чакали доста време.

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за справяне с всякакви финансови проблеми. Ще има шанс да направите добри покупки и да сключите сделки, които ще ви донесат печалба. Ще успеете да решите важни работни въпроси и да поемате трудни задачи. Бързо ще се ориентирате в неприятни ситуации и ще знаете как да действате. 

РИБИ

Опитайте се да не се притеснявате, дори ако нещо се обърка. Този ден може да ви донесе неприятни изненади, но ще са дребни, поради което не си струва да се разстройвате или да се тревожите. Във важните неща имате късмет. Днес подкрепата на вашите близки ще бъде особено важна за вас.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com