Парите идват за една зодия, други решават "брадясали" проблеми

Ето какво показват звездите

Парите идват за една зодия, други решават "брадясали"  проблеми | StandartNews.com

ОВЕН

Не бързайте днес. Сутринта ще е напрегната. Следобедът ще е по-спокоен и ще може да се заемете с нещо ново и сложно, както и да се занимавате с неща, които изискват не само точност и постоянство, но и творчески подход. 

ТЕЛЕЦ

Денят едва ли ще ви донесе големи промени. През първата половина добри новини и приятни разговори ще ви доставят удоволствие. Ще имате възможност да обсъдите важен въпрос с човек, на чийто опит и знания имате доверие. С подкрепата му и добрите съвети ще се почувствате много по-уверени. 

БЛИЗНАЦИ

Интересен ден, носещ поводи за радост, промени към по-добро и страхотно настроение. Чувствате подкрепа за инициативността си и с желание действате. Вероятни са непланирани, но приятни разходи. 

РАК

Денят ще започне добре. Добри новини и събития ще ви дадат повод за радост. Веднага ще се почувствате много по-свободни и по-уверени, ще има желание да предприемете нещо ново. Вечерта ви очаква изненада.

ЛЪВ

С ентусиазъм ще се захващате с нови неща, дори и да предполагате, че те ще са полезни не за вас, а за околните. Ще успеете да подкрепите близки или да помогнете на човек в трудна ситуация. Личните ви отношения се променят забележимо към по-добро. 

ДЕВА

Ако имате важни неща за вършене, не ги отлагайте. Началото на деня ще е еднакво добро, както за поемане на нещо ново, така и за завършване на нещо. Опитът ще ви помогне бързо да се справите със сложните задачи. Слушате собствената си интуиция и това ви носи успех. 

ВЕЗНИ

Не отлагайте важните разговори. Този ден е най-подходящ за обсъждане на сериозни въпроси и търсене на решение на проблем, който стои неразрешен. Добре разбирате какво се изисква от вас, независимо от информацията, с която разполагате. Успявате да направите добро впечатление на мнозина. 

СКОРПИОН

Тревожността в началото на деня трудно ще може да бъде избегната, но като цяло нещата ще вървят добре. Опитайте се да си поставяте реалистични цели, не чакайте и не изисквайте невъзможното от себе си или от другите. Това ще бъде достатъчно, за да избегнете много неприятни моменти. 

СТРЕЛЕЦ 

Бързо решавате проблеми, които са озадачили другите. Собствените ви знания не винаги ще са достатъчни за това, но вие знаете с кого може да се консултирате и да задавате правилните въпроси на хората, които знаят отговорите. Следобедът обещава парични приходи и доста изгодни сделки.  

КОЗИРОГ

Посветете това време на приятни дейности. За някои те може да изглеждат безполезни, но ще ви зарадват и вдъхновяват. Следобедът носи добри новини и нови идеи. Виждате възможности, които не сте забелязали преди и ще изградите планове за бъдещето си. Отделете време и за почивка.

ВОДОЛЕЙ 

Денят е идеален за полезни дейности и нови начала. Неочаквани новини и предложения, както и интересни разговори, ще го направят и интересен. Ще имате възможност да научите нещо ново и полезно и да получите добър съвет. Следобедът обещава романтични изненади. 

РИБИ

Денят ще започне със спорове, понякога доста разгорещени. Но те ще се окажат полезни, защото ще ви помогнат да намерите отговори на много въпроси и правилни решения. Важно е да не се увличате с критични забележки и претенции към другите.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай